ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Τραπεζική-Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική"

 

   

   
  ΠΜΣ: «ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ &  ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ»
   
   ΔΙΑΛΕΞΗ
   
  «Τάσεις και Εξελίξεις στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά:  οι παράγοντες της τεχνολογίας, της καινοτομίας και της μετεκπαίδευσης»
   

   ΝΙΚΟΣ ΣΩΦΡΟΝΑΣ

  Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών

  Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:00-20:00 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη του κου Νίκου Σωφρονά, Γενικού Διευθυντή του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, με θέμα: «Τάσεις και Εξελίξεις στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά:  οι παράγοντες της τεχνολογίας, της καινοτομίας και της μετεκπαίδευσης».

  Η διάλεξη θα δοθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών σπουδών «Τραπεζική-Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική»

  Ο κος Νίκος Σωφρονάς, Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, είναι Οικονομολόγος, με ανώτατες και μεταπτυχιακές σπουδές Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων των Πανεπιστημίων NORΤHEASΤERN ILLINOIS University, ROOSEVELT University of Chicago και MISSISSIPPI State University των Η.Π.Α. Ο κος Σωφρονάς διετέλεσε Διευθυντής Ανάπτυξης, Εκπαίδευσης και Νέων Δικτύων του Ομίλου INTERAMERICAN, καθώς και Αναπληρωτής Διευθυντής Marketing των Ασφαλιστικών Εταιριών του Ομίλου, κατά τη χρονική περίοδο 1988-2017, ενώ προηγουμένως διετέλεσε Στέλεχος Business Analysis του Ομίλου Coca Cola (3E). Είναι Μέλος του Διεθνούς Ακαδημαϊκού Συμβουλίου της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων I.E.D.C. Bled School of Management της Σλοβενίας, ενώ έχει διατελέσει Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών και της Επιτροπής LIMRA Ευρώπης.
Υπεύθυνοι Καθηγητές              Τηλέφωνο              E-mail 
Δρ. Καραφόλας Συμεών           2461068150         skarafolas@uowm.gr

 

Ταχυδρομική διεύθυνση:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ»
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
50100 ΚΟΙΛΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
E-mail:    mbf@uowm.gr
 
            mastertrapeziki@gmail.com
            
           
 Κινητό:6974321080 & 6977887879

Tηλ.: 2461068153 & 2461068222